Preskocit navigáciu

Ďalší úspešný sólo let na leteckej základni Sliač


Ďalší úspešný sólo let na leteckej základni Sliač

Dňa 4. augusta 2022 sa na leteckej základni Sliač uskutočnil ďalší samostatný sólo let začínajúceho pilota, teda bez inštruktora. Tentokrát sa jedná o poručíka Matúša Šteučeka. Samostatný let úspešne absolvoval na lietadle L-39 Albastros aj s tradičným vítacím ceremoniálom.

Poručík Matúš Šteuček začal s leteckým výcvikom na leteckej základni Sliač dňa 1. októbra 2021 ako kadet Technickej univerzity v Košiciach. Na útvar prišiel po skončení štúdia 13. júna 2022, odvtedy nalietal 37 letov, celkovo 12 hodín a 35 minút s inštruktorom. Gratulujeme ďalšiemu mladému pilotovi, ktorý vstúpil do radov samostatne lietajúcich pilotov 2. taktickej letky 81. krídla Sliač. Prajeme mu veľa úspechov v leteckej kariére.


Ďalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni SliačĎalší úspešný sólo let na leteckej základni Sliač

Autor: 81. k SL , Foto: 81. k SL - Dátum: 09.08.2022
Čítanosť: 2917
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share