Preskocit navigáciu

Ukážka techniky a materiálu RCHBO


Ukážka techniky a materiálu RCHBO

Príslušníci 103. práporu RCHBO Rožňava zabezpečili 8. júna 2023 ukážku vybraných druhov techniky a materiálu RCHBO pre špecialistov štátu India vo Výcvikovom a testovacom centre RCHBO Zemianske Kostoľany.


V rámci projektu “Enhancing Security Cooperation in and with Asia” s podporou Európskej únie, vlády Francúzskej republiky a Nemeckej republiky poskytol Inšitút pre medzinárodnú bezpečnosť a krízové riadenie (ISEMI), v spolupráci s Univerzitou Žilina výcvik pre 16 príslušníkov bezpečnostných zložiek prvého zásahu Indie.


Jedným z nosných cieľov projektu bolo zlepšiť vedomosti a praktické návyky pri riešení krízových situácii spojených s teroristickými útokmi pri zneužití CBRN látok na tieto účely. Vzdelávanie formou kurzu sa konalo v dňoch 29.mája do 9. júna 2023 prevažne v priestoroch Univerzity Žilina.


Ukážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBOUkážka techniky a materiálu RCHBO

Autor: Ing. Peter Sobek , Foto: Ing. Peter Sobek - Dátum: 15.06.2023
Čítanosť: 1243
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share